Heeft Facturalia een app?

Android

• Open Chrome
  • Surf naar https://www.facturalia.be en log in
  • Klik rechtsbovenaan in Chrome op het menu-icoontje (3 gestapelde puntjes)
  • In het keuzelijstje kies je “Add to Home Screen” of “Toevoegen aan startscherm”.
  • Verander de naam voor de snelkoppeling naar Facturalia.
  • Toevoegen
  • Je vindt de snelkoppeling nu op je startscherm

Windows

• Klik met je rechtermuisknop op de desktop
  • Beweeg je muis naar Nieuw en kies Snelkoppeling
  • Vul het gewenste webadres in (URL), in ons geval ‘www.facturalia.be’, en klik op Volgende
  • Bedenk een naam voor de snelkoppeling (Facturalia), vul die in en klik tot slot op Voltooien

iPad or iPhone

• Open Safari
  • Surf naar https://www.facturalia.be en log in
  • Klik bovenaan in Safari op het icoontje van een pijl die uit een vierkant wijst.
  • In het keuzelijstje kies je “Add to Home Screen” of “Toevoegen aan startscherm”
  • Verander de naam voor de snelkoppeling naar Facturalia.
  • Toevoegen
  • Je vindt de snelkoppeling nu op je startscherm

Android

• Open Chrome
  • Surf naar https://www.facturalia.be en log in
  • Klik rechtsbovenaan in Chrome op het menu-icoontje (3 gestapelde puntjes)
  • In het keuzelijstje kies je “Add to Home Screen” of “Toevoegen aan startscherm”.
  • Verander de naam voor de snelkoppeling naar Facturalia.
  • Toevoegen
  • Je vindt de snelkoppeling nu op je startscherm

Windows

• Klik met je rechtermuisknop op de desktop
  • Beweeg je muis naar Nieuw en kies Snelkoppeling
  • Vul het gewenste webadres in (URL), in ons geval ‘www.facturalia.be’, en klik op Volgende
  • Bedenk een naam voor de snelkoppeling (Facturalia), vul die in en klik tot slot op Voltooien

Neen, we kiezen er bewust voor om geen klassieke app te ontwikkelen, maar te zorgen dat onze webapp functioneert over alle toestellen heen. Of je nu een PC, tablet of smartphone gebruikt, je kan Facturalia altijd gebruiken via www.facturalia.be.

Facturalia starten vanaf het startscherm

Heb je graag op je tablet, smartphone of PC een Facturalia-icoontje op je startscherm, net zoals een klassieke app, dan doe je dat als volgt:

iPad or iPhone

• Open Safari
  • Surf naar https://www.facturalia.be en log in
  • Klik bovenaan in Safari op het icoontje van een pijl die uit een vierkant wijst.
  • In het keuzelijstje kies je “Add to Home Screen” of “Toevoegen aan startscherm”
  • Verander de naam voor de snelkoppeling naar Facturalia.
  • Toevoegen
  • Je vindt de snelkoppeling nu op je startscherm

Android

• Open Chrome
  • Surf naar https://www.facturalia.be en log in
  • Klik rechtsbovenaan in Chrome op het menu-icoontje (3 gestapelde puntjes)
  • In het keuzelijstje kies je “Add to Home Screen” of “Toevoegen aan startscherm”.
  • Verander de naam voor de snelkoppeling naar Facturalia.
  • Toevoegen
  • Je vindt de snelkoppeling nu op je startscherm

Windows

• Klik met je rechtermuisknop op de desktop
  • Beweeg je muis naar Nieuw en kies Snelkoppeling
  • Vul het gewenste webadres in (URL), in ons geval ‘www.facturalia.be’, en klik op Volgende
  • Bedenk een naam voor de snelkoppeling (Facturalia), vul die in en klik tot slot op Voltooien