Hoe kan ik een lijst van klanten importeren?

Via Home > Basistabellen > Relaties kan je linksboven op het wolk-icoontje klikken om een lijst van klanten of relaties te importeren.

Je kan dit via een CSV-bestand met de naam relaties.csv.
Een CSV-bestand kan je het best maken in Excel. Je voorziet de bovenste rij voor de titels van de kolommen. Daaronder kan je zo veel rijen als gewenst invullen. Als je alles hebt ingevuld kan je het bestand bewaren als CSV-bestand (met ; als separator!)

De kolommen die je nodig hebt zijn:
Kolom A: klantnummer
Kolom B: naam
Kolom C: contactpersoon
Kolom D: adres1
Kolom E: adres2
Kolom F: adres3
Kolom G: btw-nummer
Kolom H: email
Kolom I: telefoon1
Kolom J: telefoon2
Kolom K: ISO-landcode (BE)

Download hier een voorbeeld.

Ondervind je problemen of lukt het je niet? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. We helpen je graag verder.