Hoe kan ik mijn bestaande productlijst importeren?

Via Home > Basistabellen > Producten en diensten kan je linksboven via het wolk-icoontje een lijst van producten importeren.

Hier kan je snel een grote hoeveelheid producten importeren. Je kan dit via een CSV-bestand met de naam producten.csv.
Zorg eerst dat je de nodige productgroepen en eenheden hebt gedefinieerd!

Een CSV-bestand kan je het best maken in Excel. Je voorziet de bovenste rij voor de titels van de kolommen. Daaronder kan je zo veel rijen als gewenst invullen. Als je alles hebt ingevuld kan je het bestand bewaren als CSV-bestand (met ; als separator!)

Producten in je CSV-bestand met een productcode die al overeenkomt met een product in Facturalia met dezelfde productcode, zullen worden aangepast in plaats van worden toegevoegd.

De kolommen die je nodig hebt zijn:
Kolom A: Product code
Kolom B: Productgroep (de exacte benaming zoals door u gedefineerd!)
Kolom C: Naam
Kolom D: Prijs (excl.btw)
Kolom E: BTW (0, 6, 12 of 21)
Kolom F: Eenheid (de exacte benaming zoals door u gedefineerd!)
Kolom G: Aantal in voorraad

Download hier een voorbeeld.

Ondervind je problemen of lukt het je niet? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. We helpen je graag verder.